03.11.2010. / 18:23

Autor: Totalsport

Indian Wells sve terene pokrio Hawkeye-tehnologijom

Na taj će se način stvara jednakost za sve igračice, neovisno o tome na kojem terenu igraju - zadovoljna je vijest dočekala Srpkinja Jelena Janković

Odluke će provjeravati računaloOdluke će provjeravati računaloSteve Simon, direktor turnira u Indian Wellsu, ponosno je najavio da će svih osam terena od sljedeće godine biti pokriveni Hawkeye-tehnologijom, što je, izuzev Grand Slam turnira, prvi takav slučaj u tenisu.

U ovome trenutku takvom tehnologijom nije popraćen niti jedan turnir na više od tri terena.

- Nama je cilj ovaj turnir napraviti najboljim na svijetu, za igrače i za publiku. Ovo znači da će naš turnir biti najpreciznije odsuđen u povijesti tenisa - kazao je Simon dodavši i da će biti postavljeni i veliki ekrani na kojima će oni, koji ne uspiju na tribine, moći pratiti mečeve.

- Na taj će se način stvara jednakost za sve igračice, neovisno o tome na kojem terenu igraju - zadovoljna je vijest dočekala Srpkinja Jelena Janković.

Na jednak način razmišlja i Andy Roddick:

- Vjerujem da će svi igrači s oduševljenjem dočekati ovu vijest. Hawkeye je ponajbolja novotarija koja je u tenisu uvedena posljednjih godina. Nadam se da će se istim primjerom u budućnosti povesti i ostali turniri.

Turnir u Indian Wellsu igra se od 7. do 20. ožujka sljedeće godine.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika