03.11.2010. / 19:27

Autor: Martina Čizmić

Karamarko: Ne osjećam se odgovornim jer su ubili Ivu Pukanića u centru Zagreba

"Svi težimo da se otkrije naručitelj. U Beogradu se odvija jedan proces na višoj razini koji će ga možda otkriti", rekao je Karamarko

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoGostujući u Dnevniku Nove TV, ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko komentirao je presudu šestorici optuženih za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića. Podsjetimo, oni su na zagrebačkom Županijskom sudu osuđeni na ukupno 150 godina zatvora. Sutkinja Kršul kritizirala je tijekom izricanja presude tužiteljstvo koje nije uspjelo dokazati organizirani kriminal.

Ministar Karamarko izrazio je zadovoljstvo presudama, jer one pokazuju kako je policija obavila svoj dio posla.

"Svi težimo da se otkrije naručitelj. U Beogradu se odvija jedan proces na višoj razini koji će ga možda otkriti", rekao je Karamarko.

Dodao je kako je hrvatska policija surađivala sa srbijanskom u borbi protiv organiziranog kriminala. Također, istaknuo je kako je istraga o izvršiteljima i naručiteljima ubojstva bila kao slaganje domina i s jedne i s druge strane granice.

Na pitanje o policajcu Šipušiću koji je znao da će se nešto dogoditi, a to nije prijavio, Karamarko je rekao kako je organizirana posebna radna skupina koja će otkriti što se točno dogodilo s njegovim iskazom, koji se razlikovao u tijeku obrade i na sudu.

Rekao je kako se ne osjeća odgovornim za činjenicu da je Ivo Pukanić ubijen u središtu Zagreba, iako je bio na čelu obavještajne službe kada se ubojstvo dogodilo jer nitko ne može kontrolirati 1000 kilometara granice s BiH i tko to tvrdi ne zna što govori.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 03.11.10. 21:32

Pa naravno da se ne osjeća odgovornim, kad se itko kod nas osjećao odgovornim u ičemu i dao ostavku?

Uostalom, odakle je on mogao znati da mu se brdo okorjelih zločinaca iz Srbije i BiH bavi kriminalnim radnjama u samom centru Zagreba, pa bio je samo šef obavještajne službe?


registracija
27/8/09

Lujo1, 03.11.10. 21:37

Za Boga miloga ima li u ovoj idiotskoj Vladi i jedan koji se osjeća odgovoran za posel kojega dela?!
Pa ljudi moji ovoga nema na celom svetu - niko se u Vladi ne oseća odgovornim za svoj posel!
UŽAS, UŽAS!!!


registracija
11/1/10

fluid, 04.11.10. 00:36

Šta reći na ovakve izjave najodgovornijih osoba koje su se uhvatile vođenja države.Primanja astronomska,privilegije također.Ovlaštenja bez granica i veličine do samih zvjezda.Sva slava ovih neznam kako ih uopće nazvati.A odgovornosti ni osjećaja krivnje za stanje u državi,ni što crno stane ispod nokta.Pa tko im je uzor u stvari,u svijetu zapadne demokracije.Ovako se ponašaju samo apsolutisti i tirani."Voljeni vođe"!Sramota!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika