06.11.2010. / 09:49

Autor: Totalsport

Ibrahimović nasrnuo na suigrača i prekinuo trening Milana

Američki nogometaš nije ostao miran nakon takvog neprimjerenog starta svog suigrača, a ostali igrači Milana, kao i trener Massimiliano Allegri su spriječili još veći eksces na relaciji ova dva nogometaša

Zlatan IbrahimovićZlatan IbrahimovićTrebao je to biti mirni poslijepodnevni trening nogometaša Milana, dva dana prije odlaska na gostovanje kod Barija, posljednje momčadi ljestvice Serije A...

No, da ne bude mirno pobrinuo se švedski napadač Zlatan Ibrahimović, kojem ovo nije prvi takav ispad od dana kada je iz Barcelone došao u Milan.

Naime, u jednom trenutku je Ibrahimović, iz čista mira, nasrnuo i grubo nagazio obrambenog klupskog igrača, Amerikanca Oguchija Onyewua. Taj start je time ružniji jer se Onyewu tek nedavno vratio nogometu nakon ozbiljne ozljede koljena koju je imao, te ga je ona od travnjaka odvojila na nekoliko mjeseci.

Dakako, američki nogometaš nije ostao miran nakon takvog neprimjerenog starta svog suigrača, a ostali igrači Milana, kao i trener Massimiliano Allegri su spriječili još veći eksces na relaciji ova dva nogometaša.

Potom je trener Massimiliano Allegri prekinuo trening, a za javnost se oglasio dopredsjednik Adriano Galliani.

- Ovo su sasvim normalne pojave u nogometnim klubovima. Vrlo često se događaju iza zatvorenih vrata, pa ne izlaze u javnost, no ovom prilikom smo imali otvoreni trening, deseci navijača su sve vidjeli i, eto, saznalo se - rekao je Galliani i nastavio:

- Ništa se strašno nije dogodilo. Razgovarao sam s obojicom, oni međusobno također, te je sada sve u redu. Kako me iskustvo uči u svim godinama koliko sam u Milanu, ovo mogu nazvati dobrom stvari. Naime, to je znak da smo vatreni, da u nama gori želja za uspjehom i to ćemo pokazati u svakoj idućoj utakmici.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika