11.11.2010. / 18:36

Autor: Hina

Blackpool pod istragom jer je nastupio u rezervnom sastavu

Engleski nogometni premierligaš Blackpool nalazi se pod istragom vodstva lige zbog činjenice da je u jučerašnjem ligaškom susretu protiv Aston Ville nastupio u rezervnom sastavu.

Ian Holloway (Reuters)Ian Holloway (Reuters)Engleski nogometni premierligaš Blackpool nalazi se pod istragom vodstva lige zbog činjenice da je u jučerašnjem ligaškom susretu protiv Aston Ville nastupio u rezervnom sastavu.

Menadžer Ian Holloway je načinio čak deset izmjena u momčadi u odnosu na susret prethodnog kola s Evertonom, a Villa je slavila 3:2.

Holloway je brojne promjene u sastavu opravdao prenatrpanim kalendarom i činjenicom da je njegova momčad u posljednjih 14 dana odigrala četiri utakmice.

"Ukoliko će Blackpool biti optužen podnijet ću ostavku," poručio je menadžer momčadi koja je ušla u elitni razred engleskog nogometna po prvi put nakon 1971. godine.

Prošle sezone Premier liga je kaznila Wolverhampton sa 25.000 funta zbog izostavljanja deset najboljih igrača u susretu protiv Manchester Uniteda.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika