12.11.2010. / 19:52

Autor: Nacional.hr

USKOK u HNS-u: Istražuju se crne torbe koje spominje Igor Štimac

Nakon što je Igor Štimac izjavio kako "neki u predizbornoj kampanji hodaju okolo s torbama punim novca", aludirajući tako na Vlatka Markovića i njegove suradnike u kampanji za reizbor za predsjednika HNS-a, Uskok je od policije zatražio pokretanje istrage kako bi se provjerila istinitost te izjave

Vlatko MarkovićVlatko MarkovićUskok i policija ovih dana imaju puno posla. Osim što istražuju "crne fondove" u HDZ-u, pozabaviti će se i Hrvatskim nogometnim savezom.

Naime, nakon što je Igor Štimac izjavio kako "neki u predizbornoj kampanji hodaju okolo s torbama punim novca", aludirajući tako na Vlatka Markovića i njegove suradnike u kampanji za reizbor za predsjednika HNS-a, Uskok je od policije zatražio pokretanje istrage kako bi se provjerila istinitost te izjave.

Kako piše Sportal.hr, policija će vjerojatno Štimca pozvati na razgovor kako bi im dao više informacija o "torbama" koje spominje, a nije isključeno ni da na razgovor bude pozvan Vlatko Marković i njegov tim.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 12.11.10. 22:23

Pazi ovo : Štimac je obećao da će napraviti nogometni kamp reprezentacije u Varaždinskim Toplicama ako bude izabran za predsjednika!
A kaj to nije "crna torba" - lova za kamp ak mu Varaždinski nogometni predstavnici daju podršku.
--------------------------------------------------
Marković ili Štimac - isti drek na šibici!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika