13.11.2010. / 09:28

Autor: Andrea Belin

David Arquette: Jennifer Aniston je kriva što mi se raspao brak

Nakon razvoda s Bradom Pittom, tvrdi Arquette, Jennifer Aniston se nije micala iz njihove kuće, a navodno je s njima provodila vikende i praznike

David Arquette i Courteney CoxDavid Arquette i Courteney CoxPoznato je da su Courteney Cox i David Arquette nakon jedanaest godina zajedničkog života odlučili krenuti svatko svojim putem, a iako je svojedobno priznao da je imao seksualnu avanturu s konobaricom, za ovakav razvoj situacije glumac krivi Jennifer Aniston, najbolju prijateljicu svoje čini se bivše supruge.

Nakon razvoda s Bradom Pittom, tvrdi Arquette, Jennifer Aniston se nije micala iz njihove kuće, a navodno je s njima provodila vikende i praznike.

Posebno ga je izbacila iz takta Jenniferina navodna izjava da je već krenula u potragu za novim muškarcem za svoju Courteney.

Doduše, nije tajna da su zvijezde humoristične serije 'Prijatelji' jako dobre prijateljice i u privatnom životu, a kako će bivša supruga Brada Pitta reagirati na ovakve optužbe, tek ćemo saznati.

Inače, glumački par se vjenčao 1999. godine i imaju šestogodišnju kći Coco. Upoznali su se snimanju filma "Vrisak" 1995. godine i tada su započeli vezu. Jennifer Aniston se od Brada Pitta razišla 2005.godine.

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika