15.11.2010. / 11:12

Autor: Nacional.hr

Rošade na čelu Ine: Trojica hrvatskih članova odlaze iz Uprave u siječnju?

Iako se već mjesecima govori o smjeni Tomislava Dragičevića, Josipa Petrovića i Dubravka Tkalčića, u javnost još nisu dospjele informacije o ljudima koji bi ih zamijenili na čelu hrvatske naftne kompanije

Tomislav DragičevićTomislav DragičevićIako još nema službene potvrde, očekuje se da bi do kraja godine trebala biti sazvana Skupština Ine. Skupština je bitna jer se na njoj moraju potvrditi novi članovi nadzornog odbora koji su izabrani na javnom natječaju, a koji će zamijeniti do sad politički postavljane članove.

No, kako piše Večernji list, čini se kako bi se sa sazivanjem Skupštine moglo pričekati do siječnja. Naime, očekuje se da bi na Skupštini moglo doći i do smjene hrvatskih članova Uprave Ine.

Iako se već mjesecima govori o smjeni Tomislava Dragičevića, Josipa Petrovića i Dubravka Tkalčića, u javnost još nisu dospjele informacije o ljudima koji bi ih zamijenili na čelu hrvatske naftne kompanije.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika