16.11.2010. / 14:20

Autor: Martina Čizmić

Video: Facebook predstavio revoluciju u komunikaciji: Sve poruke na jednom mjestu

Korisnik će moći slati e-mailove na bilo koji e-mail klijent (Hotmail, Yahoo, Gmail), a njihova će se poruka primatelju prikazati poput poruke na Facebooku (uključivati će sliku profila i ime)

Facebook je objedinio načine komunikacijeFacebook je objedinio načine komunikacijeFacebook je napokon predstavio svoj "Projekt Titan", odnosno revoluciju u komuniciranju na internetu. Za razliku od komunikacije do sada koja se dijelila na SMS poruke putem mobilnih telefona, e-mail poruke i Facebook poruke te chatove, novi ustroj Facebookovog Inboxa omogućava povezivanje svih tih poruke na jednom mjestu.

Svaki će korisnik ove društvene mreže dobiti mogućnost kreiranja vlastite e-mail adrese @facebook.com. Time će ujedno i kreirati centralni inbox za komuniciranje sa svojim prijateljima.

Korisnik će moći slati e-mailove na bilo koji e-mail klijent (Hotmail, Yahoo, Gmail), a njihova će se poruka primatelju prikazati poput poruke na Facebooku (uključivati će sliku profila i ime).

Kako su istaknuli prilikom predstavljanja ove nove opcije, objedinjavanje poruka u jedan inbox omogućiti će bržu i jednostavniju komunikaciju s ljudima s kojima je korisnik povezan na Facebooku. Također, omogućiti će i jednostavnije blokiranje neželjenih poruka ili pošiljatelja, kao i slanje privitaka.

Sve poruke čiji su pošiljatelji korisnikovi prijatelji na Facebooku biti će preusmjeravane u centralni Inbox, dok će sve ostale poruke biti spremljene u Ostale poruke.

Novina koja će razveseliti ljubitelje chata na Facebooku je činjenica da će od sad biti moguće pregledavati i povijest chata. Točnije, chatovi će se bilježiti kao poruke u Inboxu. Ukoliko ne želite da se vaše čavrljanje bilježi, jednostavno ga izbrišite u Konverzacijama.

S obzirom na to da Facebook dnevno koriste deseci milijuna ljudi, uvođenje novosti potrajati će nekoliko mjeseci. Prvi će se novi inboxom koristiti Amerikanci, a postupno i ostatak svijeta.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika