16.11.2010. / 20:01

Autor: Nacional.hr

Skrivanje tragova: HDZ-ovci se boje da se Sanaderu ništa neće moći dokazati

U Sanaderovoj bivšoj stranci ipak se nadaju da optužnica protiv njega neće proći poput one u slučaju Bankomat i da će ga Uskok i DORH natjerati da barem objasni otkud mu sva ona imovina kojom se tako ponosio

Ivo SanaderIvo SanaderIako još uvijek nije službeno potvrđeno iz Uskoka, informacije koje iz dana u dana izlaze u javnost govore o tome kako vlasti istražuju bivšeg premijera Ivu Sanadera. I dok jedan dio javnosti željno iščekuje sve detalje o tome što je Sanader činio ili nagovorio svoje bliske suradnike da čine, u HDZ-u sa skepsom promatraju sve što se događa.

Kako piše Jutarnji list, sve se češće spominje mogućnost kako mu Uskok neće moći ništa dokazati jer nigdje nije pronađen njegov potpis, nema ni konkretnih dokaza.

No, u Sanaderovoj bivšoj stranci ipak se nadaju da optužnica protiv njega neće proći poput one u slučaju Bankomat i da će ga Uskok i DORH natjerati da barem objasni otkud mu sva ona imovina kojom se tako ponosio.

HDZ-ovcima je u interesu da Bajić što prije krene u otvoreni lov na Sanadera jer bi to značilo da im ne može mrsiti račune u Saboru. Za sad ih i sama njegova pojava u hrvatskom parlamentu čini nervoznima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 16.11.10. 21:12

Sanader nije učinio ništa ni više ni gore nego što je to zacrtao Tuđman svojim modelom o 200 bogatih obitelji a stratezi Pašalić ,Škegro i "ostala ekipa"proveli u djelo.Sanader i HDZ su nastavak takve zamisli i pezprijekorno nastavljaju sa pljačkom Hrvatske i hrvatskih vrijednosti.Jednostavno ratni zločin nad vlastitim narodom.


registracija
28/2/08

lepiaf, 17.11.10. 00:09

slazem se sa fluidom i dodajem da se takvima treba suditi za veleizdaju.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 17.11.10. 02:24

Takvih je bilo prije a bit ce ih i ubuduce.Svi politicari kradu.Kradu i ovi u SAD samo je razlika u tome sto to narod ne osjeti previse.(privreda je dovoljno jaka da moze da apsorbuje te kradje) ali kada se dese kradje tipa Lyman i dr.onda je to svetska recesija


registracija
1/1/70

, 17.11.10. 09:29

APSI ti njih Ive ,kad oni neće i nisu tebe.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika