17.11.2010. / 09:04

Autor: Andrea Belin

Eva Longoria i Tony Parker se rastaju nakon 3 godine braka?

Prema najnovijim informacijama, košarkaš nije podnio papire za razvod, međutim navodno će to uskoro učiniti Eva Longoria, zbog Parkerove nevjere

Tony Parker i Eva Longoria; Foto: TwitterTony Parker i Eva Longoria; Foto: TwitterDa se 'Očajna kućanica' Eva Longoria i košarkaš Tony Parker rastaju nakon tri godine braka vijest je koja je sinoć odjeknula u američkim medijima.

Prema napisima portala TMZ, zahtjev za razvod podnio je Tony Parker u ponedjeljak na sudu u Teksasu.

Međutim, u međuvremenu se oglasio glasnogovornik Eve Longorije koji je kazao kako je vijest o razvodu jedna obična laž. Supružnici se još uvijek nisu očitovali o raskidu. Magazin People piše kako nije istina da je košarkaš podnio papire za razvod, međutim da će to uskoro učiniti Eva Longoria, navodno zbog Parkerove nevjere.

Inače, prije nekoliko dana neimenovani izvor blizak paru je potvrdio kako supružnici planiraju posvojiti dijete te da žele udomiti mališana s Haitija.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika