17.11.2010. / 14:15

Autor: Nacional.hr

Nova saznanja o seksu: I muškarci glume orgazam!

Većina pripadnika jačeg spola, za razliku od žena koje to čine kako ne bi povrijedili seksualnog partnera, odglumi orgazam kako bi seksualni odnos završio što prije

Premda se činilo da samo pripadnice nježnijeg spola glume orgazam, najnovije istraživanje pokazalo je da i muškarci nisu iskreni tijekom svakog seksualnog odnosa.

Studija provedena u Velikoj Britaniji na više od dvjesto studenata pokazala je da čak 25 posto pripadnika jačeg spola glumi orgazam.

Većina njih, za razliku od žena koje to čine kako ne bi povrijedili seksualnog partnera, odglumi orgazam kako bi seksualni odnos završio što prije.

Doduše, ženama je puno lakše odglumiti orgazam, no čini se da niti pripadnicima jačeg spola to ne predstavlja neki problem. Kako bi izbjegli ovakvu situaciju u krevetu, stručnjaci savjetuju kako orgazam ne bi trebao biti glavni cilj seksualnog odnosa.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika