18.11.2010. / 12:17

Autor: Boris Bilas

Milinović se brani od optužbi: 'Za crne fondove HDZ-a ne znam, da znam prijavio bih ih'

Milinovć je rekao i kako ga Sanader nije tražio da sklapa ugovore te da je ponosan što nije bio povezan s niti jednom aferom koja se spominje u medijima. Tvrdi i kako su mu u Uskoku rekli da nije predmet istrage

Darko MilinovićDarko Milinović"Za crne fondove HDZ-a ne znam, da znam prijavio bih ih. Ja da znam da je Ivo Sanader ukrao 100 kuna, ja bi to prijavio", rekao je ministar zdravstva Darko Milinović na konferenciji za novinare koju je sazvao kako bi opovrgnuo tekst koji je danas izašao u Večernjem listu.

"Otkad sam na čelu ovog ministarstva, u tri godine mog mandata, nismo imali odnose s PR agencijama koje se posljednjih mjeseci spominju u određenim aferama. Ponosan sam što nisam taknut nijednom aferom", kazao je Milinović koji je na konferenciju doveo i župnika crkve u Bilaji, za koju je od Sanadera tražio novac, s obzirom da se ondje vjenčao sa suprugom i tamo krstio djecu.

"Bio je to bio jedini put kad sam posegnuo u stranačku blagajnu s blagoslovom Sanadera, ali je ta blagajni a bila legalna stranačka blagajna", napomenuo je Milinović koji je tijekom 2008. i 2009. je crkvi dao ukupno 70.000 kuna.

Milinovć je rekao i kako ga Sanader nije tražio da sklapa ugovore te da je ponosan što nije bio povezan s niti jednom aferom koja se spominje u medijima. Tvrdi i kako su mu u Uskoku rekli da nije predmet istrage.

"Nisam predmet bilo kakvih istraga. Da sam odvođen na razgovore, da sam svjedok, ne bih mogao ovako govoriti", kazao je Milinović.

Kazao je da se iz teksta objavljenog u Večernjem listu "iščitava da su neki primali plaću iz crnog fonda, a to nije Darko Milinović".

Kazao je i da se čuo s Jadrankom Kosor, koja mu je dala podršku, ne objasnivši točno kojim riječima.

"Čuo sam se s predsjednicom stranke Jadrankom Kosor. No, ja reagiram u svoje ime, a stanka će stati iza mene", zaključio je ministar zdravstva.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 18.11.10. 12:53

Zato se i pravi onolika kuća. Od čega? nije od plaće sigurno. A u drugom taboru da postoji nešto odavno bi oni završili u zatvoru a ne bi se slalo iz svog tabora. Zarad europe oni zatvaraju svoje ljude. Tužno. A oni koji brane lopove i sami su lopovi u mojim očima. Kako možete braniti takve ljude. Dok vi ovdje garantirate životom za njih oni trpaju lovu u džep i grade kućerine a vi jedva spajate kraj s krajem. Ista je priča i kod komunjara. Svi su isti. Nikome ne vjerujem. Ali za početak želim ove vidjeti u zatvoru i na burzi rada.


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 14:01

Riječi pokojnog Gotovca potpuno su primjenjive na tzv domoljube koji su ovu državu opljačkali,zadužili,rasprodali do krajnjih granica,a one su :umrijet će te u pustoši duše svoje,sramit će vas se i vasa djeca ako su ljudi...eto Gotovac je pogodio u sridu.


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 14:01

E moj Norac Milinoviću,tko tebi vjeruje,taj il' je ovaj JURAGA911 il' je totalno pošandrcal. Tebe Mile nemre ni stitinu voda oprati,a ni stotinu bisskupa skinuti strašan grijeh s tvoje duše.


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 14:01

I kad bi Ratka Mladića netko priupital jesi li kriv...i on bi rekel da nije ! Kad bi Norca ,Merčepa....netko priupital,jeste li krivi..?Svi bi redom rekli ma JOK ! Polancec isto tako zbori,Sanader isto,Kaljmeti isto,Milinović isto,pa tko još pametan može vjerovati kriminalcima ?! A sve opljačkano,oni preko noći postali milijarderi...kako ???!!!!


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 14:02

Sanader kaze da nema pojma tko je ovu drzavu pljačkao,kojeg god kriminalca priupitaš za bilo što,oni nemaju pojma...ništa strašnije nego kad te LOPOV opljačka i gledati u OČI i kazem,,nisam ja ! E takav je Milinović.Još samo očekujem da se opaše s lancima...i da pozove u pomoć Milu Bogovića...Užas !


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 14:19

A zašto je svećenika doveo na presicu? Zar on kao bivša komunjara stvarno msili da još veće lopov može skinuti grijeh i oprati njegovu nečistu savijest? Ako tvrdi da je prepošten...a takvih nema u ADZeu...neka se podvrgne na poligrafsko ispitivanje,neka nadležne pozove da mu se ispta porijeklo imovine....i ako odatle izađe čist,svi ćemo se ispričati.


registracija
11/1/10

fluid, 18.11.10. 14:36

I još jedan i opet ponovo.Nadležan bez ograničenja vlasti a "nezna"!?Jasno je da narod drže za idiote.Inače nebi koristili tu i sl.sintagme.


registracija
1/1/70

, 18.11.10. 15:03

Milinoviću,možeš se naprezati do nebesa,ubijeđivati ljude u suprotno...zločinacki trag ostaje vidljiv na svakom koraku. To je jednostavno tako.Jedino riješenje je da priznaš grijeh i to prvo pred Bogovićem,pa pred Cvitanom....vratiš opljačkano...i odslužiš zasluženu 40 godišnju robiju. To je sve što bi ti trebao uraditi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika