22.11.2010. / 16:19

Autor: Hina , Nacional.hr

Tadić u srijedu i četvrtak opet u Hrvatskoj: Sastaje se s Kosor, Josipovićem i ide u Liku na sajam

Službeni posjet srbijanskog predsjednika Hrvatskoj bit će drugi njegov dolazak u Hrvatsku u mjesec dana, nakon što je, početkom studenog, zajedno sa svojim hrvatskim domaćinom predsjednikom Josipovićem, posjetio Vukovar

Foto: ArhivaFoto: ArhivaSrbijanski predsjednik Boris Tadić boravit će u srijedu i četvrtak, 24. i 25. studenoga, u službenom posjetu Hrvatskoj, priopćio je u ponedjeljak Tadićev ured.

Tadić će se u srijedu prije podne sastati s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, nakon čega će slijediti sastanci s predsjednicom Hrvatske vlade Jadrankom Kosor i predsjednikom Hrvatskog sabora Lukom Bebićem.

Srbijanski predsjednik potom će razgovarati s predstavnicima Srpskog narodnog vijeća i Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta“.

U četvrtak, drugog dana posjeta, očekuje se obraćanje Josipovića i Tadića sudionicima poslovnog foruma u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Dvojica predsjednika potom će posjetiti općinu Krnjak, gdje će se sastati s predstavnicima lokalnih vlasti s Banovine i Korduna te predstavnicima srpske zajednice.

Josipović i Tadić posjetit će općinu Gračac i obići sajam ličkih proizvoda, nakon čega će posjetiti jednu povratničku obitelj u selu Deringaj.

Predviđeno je i da se predsjednici potom upute u obilazak pravoslavnog manastira Krupa.

Službeni posjet srbijanskog predsjednika Hrvatskoj bit će drugi njegov dolazak u Hrvatsku u mjesec dana, nakon što je, početkom studenog, zajedno sa svojim hrvatskim domaćinom predsjednikom Josipovićem, posjetio Vukovar.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika