23.11.2010. / 10:14

Autor: Hina , Nacional.hr

HDZ se brani: 'USKOK nije upao u stranku, ali imaju našu potporu u borbi protiv kriminala'

"Ono što HDZ stalno ponavlja, pa ću i ja ponoviti, puna potpora svim institucijama u obavljanju njihova posla i puna potpora u borbi protiv svih oblika kriminala i korupcije. To je i program HDZ-a, a sve ostalo su špekualcije", dodala je Glavak

Nakon što je Večernji list objavio, pozivajući se na visoki izvor u HDZ-u, da su tužitelji USKOK-a upali u sjedište te stranke te vrlo temeljito pročešljali poslovne knjige i financije HDZ-a, stigao je i odgovor stranačke glasnogovornice Sunčane Glavak.

Ona je opovrgnula te napise te je naglasila kako HDZ daje punu potporu svim institucijama u borbi protiv svih oblika kriminala i korupcije.

"USKOK nije upao u HDZ i nikakvih takvih aktivnosti nije bilo", kazala je Glavak novinarima uoči jutrošnje sjednice saborskog Kluba HDZ-a. Novinare je zanimalo je li istina, kako navode mediji, da je USKOK ušao u HDZ i da "češlja" poslovne knjige" te stranke.

"Ono što HDZ stalno ponavlja, pa ću i ja ponoviti, puna potpora svim institucijama u obavljanju njihova posla i puna potpora u borbi protiv svih oblika kriminala i korupcije. To je i program HDZ-a, a sve ostalo su špekualcije", dodala je Glavak.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 23.11.10. 11:59

ono qaj hadeze tvrdi da daje potporu se moze drugim rijetcima retci da po ZKPu nesmiju smetati ili ometati istrane radnje. ak su panduri doshly s nalogom sudca istrage onda imaju premetatcinu!. al eto govna u javnost pushtaju kako oni daju potporu a u biti nemaju drugi izbor!.
bitch.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika