23.11.2010. / 19:28

Autor: Totalsport

Frings: Shaaf ponudio ostavku? Potpuna glupost

Thomas nikada nije spominjao pitanje ostavke. Ta je priča izvučena iz konteksta, rekao je Frings

Thomas Schaaf (Reuters)Thomas Schaaf (Reuters)Kapetan nogometaša njemačkog Werdera Torsten Frings demantirao je informaciju kako je trener Thomas Schaaf nakon teškog poraza kod Schalkea 4-0 u ogledu 13. kola Bundeslige ponudio svoj odlazak iz kluba.

- To je čista glupost. Thomas nikada nije spominjao pitanje ostavke. Ta je priča izvučena iz konteksta. Nama je trener rekao da će očekivanja od nas uvijek biti jednaka, stajao on ispred nas kao trener ili netko drugi. I onda je netko na osnovi toga konstruirao priču o njegovoj ostavci - izjavio je Frings za Syker Kreiszeitung.

U Bundesligi je Werder na 12. mjestu sa samo četiri boda iznad zone ispadanja, dok su u skupini A Lige prvaka na posljednjem mjestu s minimalnim šansama za prolaz. Werder, naime, ima 2 boda. Vodeći su Tottenham i Inter sa po 7, a treći Twente sa 5. U srijedu Werder gostuje na White Hart Laneu kod Tottenhama.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika