25.11.2010. / 14:34

Autor: Nacional.hr

Vrtlog strasti: 4 seksualne poze koje jamče vrhunski orgazam oba partnera

Ukoliko i vama manjka strasti tijekom odnosa s boljom polovicom, za početak promijenite pozu. U nastavku donosimo četiri položaja u kojima orgazam neće izostati

Kada seksualni život sa stalnim partnerom počne stagnirati, sve je više parova koji zabavu u spavaćoj sobi počnu tražiti u tuđoj postelji. S obzirom na posljedice, možda to i nije najbolji način zadovoljavanja seksualnih potreba.

Ukoliko i vama manjka strasti tijekom odnosa s boljom polovicom, za početak promijenite pozu. U nastavku donosimo četiri položaja u kojima orgazam neće izostati!

Za žene

Seks na pultu

Budući da jako puno vremena provode u kuhinji, većini žena interesantan je seks na radnoj plohi. Doduše, seksualne odnose možete prakticirati i na nekoj drugoj površini koja je u visini vašeg struka. Valja napomenuti da žena mora jako raširiti i stisnuti muškarca oko struka jer će užitak biti veći.

Seks s boka

Ako želite učvrstiti mišiće nogu i trbuha, seks s boka je idealno rješenje za vas. S obzirom da muškarac može relativno duboko prodirati i orgazam je zajamčen. Dakle, žena leži na boku, a muškarac joj prilazi odostraga s tim da jednu njezinu nogu podiže u zrak.

Za muškarce

Škare

Ovo je idealna poza za partnere koji tijekom seksa ne prakticiraju nježne poljupce, već one koji uživaju u grubom seksualnom činu. Žena leži na leđima, kukovi su joj na rubu stola, a prekrižene noge podiže u zrak. Kako bi mogao prodrijeti što jače, muškarac ih stavlja na svoja ramena i preuzima stvar u svoje ruke. Dakle, u ovom slučaj on određuje ritam.

Na fotelji

Muškarac sjedi na rubu kreveta s tim da mu stopala dodiruju pod. Žena ga nogama obgrli oko struka. Kako bi užitak bio partneri moraju pripaziti na ritam. Budući da se cijelo vrijeme gledaju, strastveni poljupci ne bi smjeli izostati.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika