27.11.2010. / 18:56

Autor: Totalsport

Beckham zahvalio na ponudi Evertonu

Lijepo je biti tražen, pogotovo kada ponuda stiže iz Engleske, rekao je Beckham

David BeckhamDavid BeckhamLos Angeles Galaxy poražen je u prijateljskoj utakmici od australskog prvoligaša Newcastel Jetsa u subotu. Bilo je 2-1 za domaćina...

Cijelu je utakmicu za MLS momčad odigrao David Beckham, inzistirajući na tome unatoč bolovima koje je osjećao u leđima. Sudjelovao je kod gola koji je postigao Landon Donovan i kojim su gosti stigli prednost u osmoj minuti. Petrovski i Haliti preokrenuli su za Jetse.

Na kraju utakmice Beckham je svoj dres poklonio djevojci u publici, a potom jednoga poslao i kapetanu australske momčadi Kaseyju Wehrmanu.

Dodajmo ovome da je do nekadašnjeg engleskog reprezentativca došla vijest da ga žele u Evertonu.

- Lijepo je biti tražen, pogotovo kada ponuda stiže iz Engleske. Poštujem Davida Moyesa još otkad smo igrali zajedno u Preston North Endu, a cijenim ga i kao menadžera. Ipak, navijač sam Manchester Uniteda, a među tim klubovima postoji veliko rivalstvo tako da nisam siguran - kazao je.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika