30.11.2010. / 08:46

Autor: Hina

James Franco i Anne Hathaway voditelji dodjele Oscara

Franco i Hathaway trenutačno glume u dvama filmovima za koje kritičari smatraju da bi mogli osvojiti nominaciju za Oscare. Franco (32) ima glavnu ulogu u drami "127 sati", a inače se proslavio ulogom ljubavnika Seana Pena u nagrađenom filmu "Milk"

Anne Hathaway Anne Hathaway Mladi američki glumci James Franco i Anne Hathaway zajedno će voditi dodjelu Oscara u veljači sljedeće godine, objavili su organizatori u ponedjeljak navečer.

Franco i Hathaway trenutačno glume u dvama filmovima za koje kritičari smatraju da bi mogli osvojiti nominaciju za Oscare. Franco (32) ima glavnu ulogu u drami "127 sati", a inače se proslavio ulogom ljubavnika Seana Pena u nagrađenom filmu "Milk".

Hathaway (28), prikazala je ženu slobodna duha koja se u filmu "Ljubav i druge droge" zaljubljuje u dilera drogom. Ona je već bila nominirana za najbolju glumicu 2008. za ulogu u filmu "Rachel se udaje".

"James i Anne utjelovljuju sljedeću generaciju hollwoodskih ikona, svježih, uzbudljivih i višestruko talentiranih. Nadamo se da će na ceremoniji dodjele par uspješno pokazati svoj nevjerojatni talent i zabaviti svijet", rekli su u priopćenju producenti dodjele Bruce Cohen i Don Mischer.

Nominacije za Oscara bit će objavljene 25. siječnja, a dodjela je 27. veljače.

Prošlu ceremoniju zajednički su vodili Steve Martin i Alec Baldwin.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika