01.12.2010. / 14:10

Autor: Nacional.hr

3 najveće pogreške muškaraca tijekom seksa; svakako ih izbjegavajte!

Ukoliko želite svoju partnericu ostaviti bez daha već tijekom sljedećeg seksualnog odnosa, saznajte na što posebno morate obratiti pažnju

Većina muškaraca tijekom seksa ima samo jedan cilj, postići orgazam. Doduše, vrhunac seksualnog zadovoljstva uistinu je jedan od najvažnijih ciljeva tijekom odnosa, no na žalost postoji bezbroj detalja koji ga mogu uskratiti. Koje navike bi svaki muškarac trebao izbjegavati tijekom seksa, saznajte u nastavku!

Višak samopouzdanja
Kako bi bili sto posto sigurni da će joj određeni dodiri odgovarati, prije nego što krenete u akciju, pitajte svoju partnericu za mišljenje. Nikada nemojte biti presigurni u svoje sposobnosti. Dakle, pratite njezine reakcije i ako vam je na bilo koji način dala do znanja da joj neki pokret ili položaj ne odgovara, istog trena promijenite poziciju i nastavite u drugom smjeru.

Ništa bez predigre!
Dakle, predigra, predigra i uvijek predigra! Nedovoljno predigre može pokvariti cijelu stvar jer zna se da ženama, za razliku od pripadnika jačeg spola treba puno više da se opuste i zainteresiraju za seks.

Prije svega, higijena
Brada kod određenih muškaraca može biti jako seksi detalj. Sjetite se samo Johnnya Deepa. No, nema ništa gore kada se muškarac nije obrijao, primjerice dva dana. I nikada, ali nikada ne prihvatite ovakvu vrstu zabave ukoliko se prethodno niste otuširali i nanijeli omiljeni miris.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika