03.12.2010. / 13:16

Autor: Nacional.hr

Erin Barry demantirala da je spavala sa suprugom Eve Longorije

Supruga košarkaša Brenta Barryja kazala je kako nije imala seksualnu aferu s Parkerom, tvrdi da je prezaposlena za takve izlete

Eva Longoria i Tony Parker u vrijeme ljubaviEva Longoria i Tony Parker u vrijeme ljubaviErin Barry, uskoro bivša supruga košarkaša Brenta Barryja demantirala je da je kriva za razvod Eve Longorije i Tonyja Parkera.

Naime, Erin Barry je kazala kako nije imala seksualnu aferu s Parkerom, tvrdi da je prezaposlena za takve izlete.
'Nisam imala aferu s Parkerom i nisam trčala za njim. Naše rastave započele su u isto vrijeme i to je pokrenulo ovakve glasine', objašnjavala je Erin Barry.
Podsjetimo, zahtjev za razvod 'Očajna kućanica' podnijela je sredinom studenog. Kao razlog raskida glumica je navela nepomirljive razlike, a kasnije su se pojavile glasine kako je za ovakav razvoj situacije kriva Parkerova nevjera.

Inače, Longoria se s košarkašem San Antonio Spursa vjenčala 7. srpnja 2007. godine u Parizu. Glumici meksičkog porijekla, visokoj samo 157 centimetara, to je bio drugi brak. Parker i Longoria nemaju djece.

Vezane vijesti

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Novi parfem nimalo Očajne kućanice

Ako si slavan, stvar je prestiža imati i vlastiti parfem, koji se, naravno, zove tvojim imenom. Britney Spears, Jennifer Lopez, Kate Moss, Christina… Više

Komentari

registracija
3/12/10

bosanac, 03.12.10. 13:47

da nije demantovala ja ne bih mogao da zaspim....
kada cete vec jednom postati ozbiljan list i bavit se ozbiljnim temama.........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika