06.12.2010. / 08:15

Autor: Hina

Stravična nesreća na jugu Italije: Napušeni Marokanac pregazio sedmoricu biciklista

Po prvim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač automobila izgubio nadzor nad vozilom na lokalnoj cesti u regiji Catanzaru, na krajnjem jugu Italije, naletjevši na skupinu biciklista

Sedmorica biciklista su poginula, a četvorica su ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na jugu Italije, u Kalabriji, kada je automobil pokosio skupinu biciklista amatera, priopćila je lokalna policija.

"Sedmorica su poginula, a četvorica su ozlijeđena, ali nisu u životnoj opasnosti", navodi policija u gradu Lamezia Terme, gdje se nesreća dogodila i odakle su žrtve.

Po prvim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač automobila izgubio nadzor nad vozilom na lokalnoj cesti u regiji Catanzaru, na krajnjem jugu Italije, naletjevši na skupinu biciklista.

Vozač, Marokanac, htio je obići skupinu i svom silinom je udario u bicikliste te završio u jarku, pri čemu se i sam ozlijedio.

Muškarac, koji je optužen za ubojstvo iz nehata smješten je u pritvor u bolnici, kamo je prevezen.

"Bio je pod utjecajem droge i usto je vozio bez dozvole", dodaje policija.

Pretrage su pokazale da je vozač u trenutku nesreće bio pod utjecajem marihuane, javlja Ansa. Marokanac je bio bez dozvole budući da je mu je prije sedam mjeseci oduzeta zbog prometnog prekršaja, po istom izvoru.

Općina Lamezia Terme proglasit će dan žalosti na dan pokopa.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika