07.12.2010. / 18:17

Autor: Totalsport

Mediji: Tottenhamu interesantni Llorente i Adriano

Itasportpress pak piše da bi Redknapp, kao dugogodišnji obožavatelj Brazilca Adriana, u redovime svoje momčadi mogao dovesti neiskorištenog centarfora Rome

Harry RedknappHarry RedknappHarry Redknapp traži vrsnog napadača kojim bi zaokružio prilično perspektivnu Tottenhamovu momčad, a sve nakon što je procijenio da od Robbieja Keanea i Romana Pavljučenka ne može dobiti potrebnu izvrsnost.

Madridski dnevnik AS ima saznanja da je menadžer kluba s White Hart Lanea Athletic Bilbauu za centarfora Fernanda Llorentea ponudio 18 milijuna eura. Premda je odštetna klauzula za 25-godinjeg golgetera, koji ugovor s baskijskim klubom ima do ljeta 2013. godine, postavljena na gotovo dvostruko veći iznos, Englezi će svejedno ispitati raspoloženje vodstva kluba da unovči strijelca devet ovosezonskih pogodaka u Primeri.

Itasportpress pak piše da bi Redknapp, kao dugogodišnji obožavatelj Brazilca Adriana, u redovime svoje momčadi mogao dovesti neiskorištenog centarfora Rome.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika