07.12.2010. / 21:16

Autor: Totalsport

Aršavin: Pokazat će se, bit će 2018. predivno u Rusiji

- Genijalno je to što smo dobili domaćinstvo. Iskreno, znam da premijer Vladimir Putin može napraviti sve što obeća, a upravo je on bio siguran da Rusija može dobiti tu borbu - rekao je nogometaš londonskog Arsenala

Andrej AršavinAndrej AršavinRusija i dalje slavi nedavnu pobjedu kojom su dobili organizaciju Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine. Pri samoj objavi u Zürichu, ponosan i vesel je na glavnoj pozornici bio i Andrej Aršavin.

Trenutačno najpoznatiji ruski nogometaš je bio aktivan u promidžbi svoje zemlje, kao i jedan od ljudi koji je pomogao kompletnoj kandidaturi. Danas je, pak, 29-godišnji Aršavin jedan od najponosnijih Rusa.

- Genijalno je to što smo dobili domaćinstvo. Iskreno, znam da premijer Vladimir Putin može napraviti sve što obeća, a upravo je on bio siguran da Rusija može dobiti tu borbu - rekao je nogometaš londonskog Arsenala i nastavio:

- Ovo nije samo pobjeda ruskog nogometa. Čak štoviše, ovo je pobjeda Rusije kao nacije i teško je uopće opisati koliko će nam ovaj Mundijal pomoći u kompletnoj promociji. Mogu obećati da će biti predivno 2018. godine u Rusiji. Tako je rekao Putin, tako će i biti. A, Englezima sam već poručio da ima vremena za njih. Slavit će i oni kao mi sada - završio je Aršavin.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika