08.12.2010. / 08:58

Autor: Andrea Belin

Michael Douglas spreman na sve: Ili obnova zavjeta ili sprovod

Suprug Catherine Zeta Jones je spreman na sve; navodno je već isplanirao vlastiti sprovod, a odlučio je obnoviti i bračne zavjete sa svojom boljom polovicom

Michael Douglas i Catherine Zeta JonesMichael Douglas i Catherine Zeta JonesHollywoodski glumac Micahel Douglas očigledno je postao svjestan lošeg zdravstvenog stanja.

Kako javljaju strani mediji, suprug Catherine Zeta Jones je spreman na sve; navodno je već isplanirao vlastiti sprovod, a odlučio je obnoviti i bračne zavjete sa svojom boljom polovicom.

'Michael i Catherine se svakim danom sve više vole i planiraju obnovu bračnih zavjeta', otkrio je neimenovani izvor i dodao kako će ovoj ceremoniji prisustvovati samo članovi obitelji i nekolicina prijatelja.

Podsjetimo, rak grla dijagnosticiran mu je sredinom kolovoza. Nedavno je završio s osmotjednim tretmanima zračenja i kemoterapijama, no unatoč optimističnim prognozama liječnika, Nacional Enquirer je svojedobno objavio priču kako je glumac pao na samo 63 kilograma i da mu preostaju još samo tri mjeseca života. Douglasov glasnogovornik je demantirao takve navode kazavši kako je članak u spomenutom časopisu jedna velika izmišljotina. Michaelu Douglasu cijelo to vrijeme nije nedostajalo optimizma, no čini se da je ipak počeo gubiti nadu.

Inače, Douglas sin je filmske legende Kirka Douglasa, a njegova hollywoodska karijera traje već gotovo pet desetljeća. Glumio je u filmovima "Lov na zeleni dijamant", "Sirove strasti", "Kineski sindrom", "Kobna privlačnost" i "Zlatni dečki", a za ulogu financijaša Gordona Gekka u filmu "Wall Street" dobio je 1987. godine nagradu Oscar za najboljeg glumca.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika