11.12.2010. / 09:34

Autor: Hina

Barack Obama napreduje u borbi protiv pušenja

Glasnogovornik Robert Gibbs kaže kako u devet mjeseci nije svjedočio nijednoj prigodi u kojoj je Obama zapalio cigaretu

Barack ObamaBarack ObamaČini se da američki predsjednik Barack Obama napreduje u vlastotoj borbi da prestane pušiti: sad žvače nikotinsku žvakaću gumu, objavila je Bijela kuća.

Glasnogovornik Robert Gibbs kaže kako u devet mjeseci nije svjedočio nijednoj prigodi u kojoj je Obama zapalio cigaretu.

"On se ne ponosi time. Zna da mu to nije zdravo. Nije mu drago što djeca znaju za to, pa ni njegova", rekao je Gibbs.

Glasnogovornik je odgovarao na pitanje o predsjednikovu problemu s pušenjem pošto je ministrica zdravstva Regina Benjamin izdala izvješće u kojem kaže kako cigaretni dim odmah oštećuje pluća.

"On zna da je to opasno i mislim da se doista svojski trudi pobijediti tu naviku, kao i milijuni Amerikanaca", rekao je Gibbs.

Dodao je kako misli da Obama žvače nikotinsku gumu kako bi ublažio želju za duhanom. Na Obaminu prošlom sistematskom u veljači rečeno je kako mora ustrajati u pokušajima da prestane pušiti.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

registracija
16/2/10

kazikako, 11.12.10. 14:23

a stvarno ga svi serete i serete...pa tako unedogled...pa jebo vam pas mater praseću, što aster poludjeli na to pušenje...drug Tito je pušio i u bolesničkom krevetu u Ljubljani i doživio 88 godina a vi ga serete i serete... a njega je ubio šećer i ništa više...volio čovjek slatko...sve što je slatko...žene itd.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika