15.12.2010. / 19:48

Autor: Hina

Viro: Sindikat Zagrebačkog Holdinga protiv "dvogodišnje suspenzije" božićnice

Uprava Zagrebačkog holdinga pregovarala je danas s predstavnicima sindikata tražeći "dvogodišnju suspenziju" na isplatu božićnice nešto više od 2800 kuna te dara za dijete od 600 kuna, ali sindikati na to nisu pristali, izjavio je glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Ivo Čović i Dušan ViroIvo Čović i Dušan ViroUprava Zagrebačkog holdinga pregovarala je danas s predstavnicima sindikata tražeći "dvogodišnju suspenziju" na isplatu božićnice nešto više od 2800 kuna te dara za dijete od 600 kuna, ali sindikati na to nisu pristali, izjavio je glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Pravo na isplatu božićnice i dara za dijete za nešto više od 13.000 zaposlenika Zagrebačkog holdinga proistječe iz kolektivnog ugovora.

Glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro izjavio je za Hinu da su predstavnici Uprave Zagrebačkog holdinga ponudili sindikatima da će božićnicu i dar za dijete isplatiti "u dogledno vrijeme", kada za to budu imali novca. "Međutim, predstavnici sindikata traže isplatu božićnice i dara za dijete do Božića", dodao je Viro, koji nije želio reći hoće li Uprava Zagrebačkog holdinga pristati na zahtjeve sindikata, od kojih su neki u slučaju neisplate najavili i štrajk.

Viro je najavio da će se na idućem sastanku Uprave Zagrebačkog holdinga i predstavnika sindikata, koji bi se trebao održati prije Božića, pregovarati o novome kolektivnom ugovoru.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika