16.12.2010. / 20:02

Autor: Totalsport

Sampdoria pred raspadom, Juventus želi Pazzinija

Ove je sezone dotični postigao šest pogodaka u Seriji A, a otkada je došao u Sampdoriju (2009. godine) prosječno je zabijao pogodak svaku drugu utakmicu (70 utakmica, 36 pogodaka)

Giampaolo PazziniGiampaolo PazziniProšle su sezone nogometaši Sampdorije vodili značajnu riječ u talijanskoj Seriji A ponajprije zbog sjajne uigranosti i ubojitosti Antonija Cassana i Giampaola Pazzinija...

Njih dvojica su prvenstveno uvjetovali da Sampdorija izbori igranje kvalifikacija Lige prvaka, a zbog toga su u klubu i odbili ljetošnju ponudu Juventusa za odličnog napadača, 26-godišnjeg Giampaola Pazzinija. No, Sampdorija nije izborila Ligu prvaka (nesretno su ispali u zadnjem pretkolu od Werdera), a tijekom sezone su ostali bez Cassana koji je nakon skandala s predsjednikom kluba otjeran iz momčadi.

Bez Cassana je momčad počela slabije igrati, a sada se pojavljuju priče i o odlasku Pazzinija što bi potpuno uzdrmalo momčad. Naime, Juventus je u potrazi za kvalitetnim napadačem i već tijekom siječnja želi potpisati jednog od majstora suparničkog šesnaesterca. Vratili su se Pazziniju.

Ove je sezone dotični postigao šest pogodaka u Seriji A, a otkada je došao u Sampdoriju (2009. godine) prosječno je zabijao pogodak svaku drugu utakmicu (70 utakmica, 36 pogodaka). Po informacijama iz Torina, uvijek poslovično oprezni klub za Pazzinija neće štedjeti na novčaniku.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika