19.12.2010. / 13:17

Autor: Totalsport

Guardiola: Ne isključujem mogućnost dolaska u Premierligu

Kao igrača me zanimao dolazak u Englesku, ali to nije bilo moguće - kazao je Guardiola

Pep GuardiolaPep GuardiolaBarcelonin trener Pep Guardiola, čija momčad svojom igrom oduševljava nogometne poklonike širom svijeta, priznao je da bi se jednog dana mogao okušati i kao menadžer u Premier ligi. Ipak, zasad nema nikakvih planova...

Guardiolu otočki mediji već duže vrijeme povezuju s dolaskom u Englesku, a najviše se spominje mogućnost njegova preuzimanja Manchester Uniteda kad se Sir Alex Ferguson odluči povući u mirovinu.

- Kao igrača me zanimao dolazak u Englesku, ali to nije bilo moguće - kazao je Guardiola za Mail on Sunday, a na pitanje hoće li kao trener jednog dana raditi u Premiershipu, odgovorio je:

- Ne bih to isključio. Nisam dosad radio nikakve planove, ali zbog prirode ovog posla, jasno mi je da neću biti u Barceloni vječno ili čak više godina. Ponavljam, ne isključujem mogućnost rada u Premierligi, ali u ovom trenutku to nemam u planu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika