23.12.2010. / 21:54

Autor: Totalsport

Barcelona nema 100.000 eura za Cruyffovu humanitarnu zakladu

Pozivam predsjednika Sandra Rosella da se ponaša kao gospodin, te da se odgovorno odnosi prema obvezama svog prethodnika. Najmanje što može učiniti jest pozvati me da sjednemo i riješimo problem - kaže Cruyff

Johan Cruyff i Ronald KoemanJohan Cruyff i Ronald KoemanHumanitarnoj zakladi Johana Cruyffa FC Barcelona tijekom cijele godine nije uplatila 100.000 eura, na koliko je obvezuje potpisani ugovor.

Objavio je tom sam legendarni nizozemski nogometaš i trener, danas izbornik reprezentacije Katalonije, u razgovoru za Radio Catalunyu.

- Brine me što moja zaklada ima potpisan ugovor s klubom, a koji svejedno u klubu odbijaju platiti. Zovemo ih svaki tjedan, ali nas ignoriraju - rekao je Cruyff dodavši:

- Imamo važeći ugovor kojim se Barcelona obvezala uplatiti svake godine 100.000 eura. Sjećam se toga dobro jer sam ga i sam potpisao. Novac nije za mene, nego je za djecu. Također je i ovjeren.

Istom je prilikom izrazio veliko žaljenje što se situacija, po njegovu mišljenju nepotrebno, zakomplicirala.

- Pozivam predsjednika Sandra Rosella da se ponaša kao gospodin, te da se odgovorno odnosi prema obvezama svog prethodnika. Najmanje što može učiniti jest pozvati me da sjednemo i riješimo problem - kaže Cruyff.

Na upit novinara Marce zašto oklijevaju s isplatom iz katalonskog su kluba poručili da će do kraja godine proučiti ugovor, te podmiriti obvezu ukoliko je to neophodno.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika