29.12.2010. / 11:20

Autor: Totalsport

Šeik iz Manchester Cityja službeno ponudio 35 milijuna za Džeku

Počinje prijelazni rok i spremili smo se za nove špekulacije. No, objavili smo da sigurno neće biti promjena oko Džeke do kraja ove sezone - rekao je Hoeneß

Edin DžekoEdin DžekoI sam Edin Džeko, 24-godišnji bosansko-hercegovački nogometaš na radu u Wolfsburgu, je priznao da mu je muka svakodnevno čitati o silnim kombinacijama vezanima za njegovu budućnost.

Međutim, svjetskim medijima je to privlačna tema, pogotovo iz aspekta jer je u pitanju trenutačno ponajbolji svjetski napadač. Ovom prilikom njemački Bild donosi i konkretnu priču, a ona glasi da će iz Manchester Cityja poslati službenu ponudu za najboljeg strijelca Wolfsburga. Ona glasi - 35 milijuna eura.

Šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, jedan iz vlasničke obitelji ovog engleskog Premierligaša, je odmah ponudio 30 milijuna eura, uz dodatnih pet koje će dobiti Wolfsburg ukoliko City na kraju ove sezone izbori plasman u Ligu prvaka (jedno od četiri vodeća mjesta engleskog Premiershipa).

Čak i na ove navode koji će uskoro postati službeni, kada Wolfsburg dobije adresiranu poruku iz Cityja, direktor njemačkog kluba Dieter Hoeneß nije reagirao sa zanimanjem.

- Počinje prijelazni rok i spremili smo se za nove špekulacije. No, objavili smo da sigurno neće biti promjena oko Džeke do kraja ove sezone - rekao je Hoeneß.

Pitanje je hoće li u Wolfsburgu ostati hladnokrvni i kada uistinu vide "crno na bijelo" 35 milijuna eura.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika