27.01.2011. / 09:32

Autor: Nacional.hr

Penelope Cruz i Javier Bardem postali roditelji dječaka

Podatak o spolu djeteta nije bio poznat odmah nakon rođenja, no neki strani mediji kasnije su objavili kako je glumica u klinici Cedars Sinai u Los Angelesu rodila dječaka

Penelope Cruz i Javier Bardem; Foto: ReutersPenelope Cruz i Javier Bardem; Foto: ReutersŠpanjolski glumci Penelope Cruz i Javier Bardem dobili su prvo dijete, prenio je u srijedu španjolski list El Pais na internetskim stranicama.

Podatak o spolu djeteta nije bio poznat odmah nakon rođenja, no neki strani mediji kasnije su objavili kako je glumica u klinici Cedars Sinai u Los Angelesu rodila dječaka.

Kako će ponosni roditelji bebi nadjenuti ime nije poznato.

Inače, tridesetšestogodišnja Penelope Cruz i četrdesetjednogodišnji Javier Bardem upoznali su se 1992., za vrijeme snimanja filma Bigasa Lune "Šunka, šunka". Nakon toga ponovno su zajedno glumili 2008. u filmu Woodyja Allena "Vicky Cristina Barcelona". Taj je film glumici donio Oscara za sporednu žensku ulogu.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika