31.01.2011. / 12:08

Autor: Sanija Hasanić

Za bolesnog Đuru i njegovu majku čitatelji prikupili oko 14 tisuća kuna

Nakon što su prepoznali tužnu životnu priču obitelji Perenčević čitatelji portala Nacional.hr i časopisa Zagreb News su za Đuru i Branku Perenčević uplatili oko 14 tisuća kuna

Samohrana majka Branka i njen sin Đuro Perenčević, od srca zahvaljuju na svakoj uplaćenoj kuni pomoćiSamohrana majka Branka i njen sin Đuro Perenčević, od srca zahvaljuju na svakoj uplaćenoj kuni pomoćiZa teško bolesnog Đuru i njegovu samohranu majku, Branku Perenčević, naši su čitatelji do sada prikupili oko 14 tisuća kuna pomoći.

Podsjetimo, Đuro ima tumor trbušne šupljine, njegovi roditelji nisu bili zaposleni, a otac Željko poginuo je nedavno u atumobilskoj nesreći. Branka Perenčević molila je pomoć kako bi preživjeli ona i njen sin.

Od srca zahvaljuje svima na pomoći.

Ako želite pomoći Đuri i Branki Perenčević možete to učiniti ako uplatite novac na štedni račun Branke Perenčević, otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Broj računa:9203117384
Žiro račun Hrvatske poštanske banke: 2390001-1070000029

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika