14.03.2011. / 14:06

Autor: Miroslav Sušnik

Grant Hart 18. ožujka slavi rođendan u zagrebačkom KSET-u

Prošlogodišnjim nastupom oduševio je akustičnim izvedbama pjesama iz svoje bogate glazbene karijere

Nešto manje od godinu dana od njegovog zadnjeg nastupa u sklopu festivala Žedno Uho pred zagrebačku publiku ponovno se vraća Grant Hart, legenda američke hardcore i alternativne scene te još legendarnijeg benda Hüsker Dü.

Prošlogodišnjim nastupom oduševio je akustičnim izvedbama pjesama iz svoje bogate glazbene karijere poput Diane, The Girl Who Lives On Heaven Hill, She Floated Away, Green Eyes, 2541, Barbara, a za očekivati je da će se neke od njih naći na repertoaru i na ovom također akustičnom koncertu.

Iako će imati dva koncerta u nepunih godinu dana, starija publika možda će se sjetiti njegova nastupa sa svojim drugim bendom, Nova Mob, s kojim prije dvadeset godina nastupio u zagrebačkom SKUC-u.

Kako na sam dan koncerta Grant Hart obilježava i 50-ti rođendan, posjetitelje zasigurno očekuje vesela zabava i glazbena poslastica.

Koncert se održava u zagrebačkom KSET-u s početkom u 20.45h.

Ulaznice po cijeni od 45 kn mogu se kupiti u pretprodaji u Dirty Old Shopu i Rockmarku, a na dan koncerta po cijeni od 60 kn na blagajni kluba.

Vezane vijesti

I još jednom NoMeansNo u KSET-u

I još jednom NoMeansNo u KSET-u

Svima drage kanadske "punk rock djedice" ponovno će uveseliti publiku 25. travnja u zagrebačkom klubu KSET, nakon što su u po tko zna koji puta… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika