16.03.2011. / 17:50

Autor: Nacional.hr

Transparent Grobara na 'večitom derbiju': 'Purda, ubico srpskih zarobljenika'

Partizanovi navijači izvjesili su transparent - daleko veći od svih drugih - na kojem piše 'Purda, ubico srpskih zarobljenika', maloumno se valjda na taj način razračunavajući sa Robertom Prosinečkim

Foto: arhivaFoto: arhivaNajveći derbi u srpskom nogometu, onaj između Partizana i Crvene Zvezde, ni ovaj puta ne prolazi bez političkih konotacija, koje redovno odašilju zloglasni navijači jedne i druge momčadi.

Naime, u današnjem susretu rečenih momčadi, koji se igra na stadionu u Humskoj, Partizanovi navijači izvjesili su i transparent - daleko veći od svih drugih - na kojem piše 'Purda, ubico srpskih zarobljenika', maloumno se valjda na taj način razračunavajući sa nacionalnošću Roberta Prosinečkog, koji je nedavno prihvatio trenersko mjesto u Crvenoj Zvezdi.

Na drugom pak kraju stadiona, u navijačkim redovima Zvezdinih Delija, posebno uočljiv bio je već standardni transparent 'Pravda za Uroša'. Riječ je, podsjetimo, o navijaču Zvezde koji je osuđen na deset godina zatvora zbog napada na policajca.

Vezane vijesti

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima, zaposlenicima u klubu, kao i drugim klubovima, Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 16.03.11. 18:03

Ovo samo degenima mozhe biti logichno
NJIHOVA ZHRTVA !!!!
A oni ga prozivaju za
SVOJE GRIJEHE !!!!
Nitko nema shto svrbac imade
Ne, ne toliki manjak vijuga
Samo svrbci


registracija
7/1/11

djani, 16.03.11. 18:23

Pa,kada naše smeće od Bajića neće sudi krvnike ,a sve za pomirbu,e neka oni onda nas sude i progone,to im je u krvi njima i komunistima.
duboko vjerujem da će se nasukati bagra


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika