22.03.2011. / 09:41

Autor: Miroslav Sušnik

Promocija prvog live DVD-a Psihomodo Popa 28. ožujka u zagrebačkom kinu Europa

Na DVD-u se nalazi snimka koncerta iz 2009. kojeg su Psihomodo Pop održali povodom svojeg 26-tog rođendana

U ponedjeljak 28. ožujka u zagrebačkom kinu Europa održat će se svečana promocija prvog live DVD-a pod nazivom „Ste dobro?“, popularnog zagrebačkog vokalno instrumentalnog sastava Psihomodo Pop, a u izdanju diskografske kuće Croatia Records.

Na DVD-u se nalazi snimka koncerta iz prepunog zagrebačkog kluba Boogaloo 28. veljače 2009. kojeg su Psihomodo Pop održali povodom svojeg 26-tog rođendana te promocije posljednjeg, vrlo uspješanog albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“.

Kao bonus dodaci na DVD-u nalaze se video spotovi te galerija fotogafija. Pored DVD formata objavljen je i audio snimak na CD-u koji ide gratis uz DVD. Koncert je snimio, sa čak osam kamera, naš poznati režiser Radoslav Jovanović – Gonzo, a montirao ga Igor Paradiš – Šparka, inače mlađi brat basiste Psihomodo Popa, dok je autor dizajna omota i fotografija Dejan Barić – Dominion. Na DVD-u se nalazi 75 minuta žestoke svirke i presjek svih hitova Psihomoda od prvog do zadnjeg albuma.

Pored promocije DVD-a prisustvovat ćemo i promociji najnovijeg video uratka Psihomodo Popa za njihovu kompoziciju „Cijeli svijet je totalni cirkus“, a koji je već četvrti video spot skinut sa albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“. Video spot je u cijelosti izrađen u produkciji Psihomodo Popa tj. njihovog video studija „The Big Production“, pa je tako režiju odradio sam Davor Gobac a kameru, montažu i asistenciju režije ponovno odradio Igor Paradiš.

Ovaj izuzetan događaj koji će se održati u ponedjeljak 28. ožujka otvorenog je karaktera bez naknade za ulaz i na njega su pozvani svi ljubitelji grupe Psihomodo Pop. Uz projekciji DVD-a „Ste dobro?“ i video spota „Cijeli svijet je totalni cirkus“, na velikom filmskom platnu zagrebačkog kina Europa, predviđeno je i druženje sa samim članovima benda.

Promocija počinje u 19 sati.

Vezane vijesti

Psihomodo Pop 08. travnja u Sobi

Psihomodo Pop 08. travnja u Sobi

Nakon niza uspješnih klupskih svirki Psihomodo Pop će u petak 8. travnja po prvi puta nastupiti u zagrebačkom klubu Soba koji se nalazi u Magazinskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika