08.04.2011. / 16:31

Autor: Totalsport

Karlović dobio pozivnicu za Newport

Sjajno je pratiti njegov povratak nakon ozljede, stoga smo sretni što ćemo ga ugostiti u Newportu tijekom ljeta - izjavio je direktor turnira Mark Stenning

Nakon ozljede sve bolji Ivo KarlovićNakon ozljede sve bolji Ivo KarlovićDobre igre posljednjih tjedana i svjetski rekord u brzini servisa (251 km/h) koji je ostvario tijekom dvoboja Davis Cupa protiv Njemačke u Zagrebu, donijele su Ivi Karloviću pozivnicu za ATP turnir u Newportu.

Potvrdili su to u petak organizatori Hall of Fame Tennis Championshipsa, turnira iz serije 250 koji će se održati na travnatim terenima, u tjednu nakon Wimbledona (4. - 10. srpnja). Nastup je potvrdio i branitelj naslova i trenutno najbolje rangirani američki tenisač Mardy Fish.

Karlović je zbog ozljede pao na ATP ljestvici i trenutno je na 174. mjestu, pa ne može izboriti izravan ulazak na turnir. No, organizatori su ga svakako htjeli vidjeti u svome dvorištu.

- Zbog svoje nevjerojatne snage, Ivo je iznimno uzbudljiv igrač za gledanje i uvjeren sam da će navijači uživati u njegovoj igri. Sjajno je pratiti njegov povratak nakon ozljede, stoga smo sretni što ćemo ga ugostiti u Newportu tijekom ljeta - izjavio je direktor turnira Mark Stenning.

Karlović trenutno nastupa na ATP turniru u Houstonu na kojem je, nakon uspješno odrađenih kvalifikacija, došao do četvrtfinala u kojem će kasnije tijekom petka igrati protiv Amerikanca Johna Isnera. Dosad je samo jednom igrao u Newportu, bilo je to 2006. kad je već u 1. kolu morao predati meč Georgeu Bastlu.

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika