08.04.2011. / 18:35

Autor: Nacional.hr

Novi performans: Prosvjednici "poslali Vladu u zrak"

Prosvjednici su najavili kako će "dići Vladu u zrak". Točnije, u zrak će pustiti 170 balona sa imenima svih članova Vlade i saborskih zastupnika

Prosvjednici traže odlazak VladeProsvjednici traže odlazak VladeJoš jedan u nizu Facebook prosvjeda započeo je u 18 sati na glavnom zagrebačkom trgu. Za razliku od prethodnih, prosvjednici su najavili kako neće biti prosvjedne šetnje.

No, to ne znači da neće biti "performansa". Prosvjednici su najavili kako će "dići Vladu u zrak". Točnije, u zrak će pustiti 170 balona sa imenima svih članova Vlade i saborskih zastupnika.

Na samom početku pročitana su pisma, "svjedočanstva" prosvjednika. Od običnih građana koji su se pridružili prosvjedima jer su osjećali da je to jedini način da iskažu svoje nezadovoljstvo, do bivših radnica Kamenskog koje su tako željele biti uz "pošteni narod".

Uz povike "Ode Jaca" i "Leti, leti", okupljeni su puštali balone u zrak. Podijelili su ih i prolaznicima koji su se našli na trgu.

Inače, na Trgu bana Jelačića okupilo se stotinjak prosvjednika.

Vezane vijesti

Izgubili polet: Prosvjednici tijelima ispisivali poruke vladi, Pernar bi...

Izgubili polet: Prosvjednici tijelima ispisivali poruke vladi, Pernar bi "gazio" HDZ

Facebook prosvjedi u potpunosti su izgubili zamah koji su imali tijekom veljače i početkom ožujka. Na današnjem su se prosvjedu u Zagrebu tako… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 09.04.11. 08:34

20 budala pustilo 170 balona ma koji kreteni....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika