27.04.2011. / 12:45

Autor: Nacional.hr

'Opsadno stanje' - pacijent u karanteni jer ispušta zapaljive vjetrove

Muškarac je zaprimljen u bolnicu jer je pojeo otrov za glodavce, no stavljen je u karantenu jer su njegovi vjetrovi zapaljivi i opasni za druge pacijente

IlustracijaIlustracijaPacijent u bolnici u američkom gradu Ann Arbour uzrokovao je 'opsadno stanje' jer ispušta zapaljive vjetrove, prenosi Detroit Free Press.

Na jedinicu intenzivne njege u bolnici St. Joseph Mercy u američkoj državi Michigan zaprimljen je muškarac jer je pojeo otrov za glodavce. Nakon nekog vremena nesretnog muškarca su izolirali od ostalih pacijenata i stavili u odvojenu sobu jer su njegovi vjetrovi, zbog otrova koji je pojeo, zapaljivi i opasni za druge pacijente. Muškarac se sada nalazi na odjelu koji je izoliran i pristup ima samo osoblje bolnice koje ga liječi i Tim za rukovanje opasnim materijalima.

Muškarac je u bolnicu doveden tijekom vikenda, a kada je osoblje bolnice primijetilo da muškarac ispušta potencijalno opasne vjetrove, pozvan je Tim za rukovanje opasnim materijalima. Tim je testirao zrak u prostoriji u kojoj se nalazi opasni pacijent i utvrđeno je da razine vjetrova u prostoriji nisu toliko velike da bi moglo doći do zapaljenja ili eksplozije. Tim za opasne materijale će i dalje nadgledati pacijenta i mjeriti razine pacijentovih vjetrova, za koje predviđaju da će se vjerojatno povećati.

Vezane vijesti

New York Times: Al Kaida želi proizvesti ricinsku bombu

New York Times: Al Kaida želi proizvesti ricinsku bombu

Američki čelnici misle da podružnica Al Kaide u Jemenu želi proizvesti ricinsku bombu koju bi upotrijebila u napadima na Sjedinjene Države, piše u… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 27.04.11. 18:31

Što bi stari Franja reko :Alaj prđe, nemoš grđe !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika