15.06.2011. / 12:41

Autor: Nacional.hr

'Namirisao tumor': Ovan spasio život svojoj vlasnici

Emma Turner, 41-godišnja arheologinja, nije znala da ima tumor sve dok njen ljubimac ovan Alfie jednog dana nije pobjesnio i počeo ju udarati u prsa, zbog čega joj se na prsima pojavila modrica u čijoj sredini se nalazila kvrga

IlustracijaIlustracijaŽena iz Wiltshirea u Velikoj Britaniji tvrdi da joj je njen ljubimac ovan spasio život tako što je namirisao da ima tumor, prenosi Orange News.

Emma Turner, 41-godišnja arheologinja, nije znala da ima tumor sve dok njen ljubimac ovan Alfie jednog dana nije pobjesnio i počeo ju udarati u prsa, zbog čega joj se na prsima pojavila modrica u čijoj sredini se nalazila kvrga. Emma je otišla u bolnicu gdje je nakon pretraga utvrđeno da je kvrga zapravo tumor. Emma je upravo završila sa kemoterapijama, a liječnici su optimistični glede daljnjeg liječenja i tvrde da kvrgu vjerojatno ne bi primijetila nekoliko godina da je ovan nije udario u prsa. Ema, a i doktori, su uvjereni da joj je Alfi spasio život.

Petogodišnjeg Alfija je njegova vlasnica spasila i othranila nakon što mu je majka uginula dok ga je donesla na svijet. Sad joj je on, namjerno ili slučajno, uzvratio uslugu.

Vezane vijesti

Bivši nogometaš Liverpoola izgubio bitku s rakom

Bivši nogometaš Liverpoola izgubio bitku s rakom

Bivši nogometaš Liverpoola i Evertona Gary Ablett preminuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak u 47. godini života. Bivši trener Ipswicha izgubio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika