30.04.2011. / 16:22

Autor: Hina , Nacional.hr

Sačić danas osnovao stranku, a već sutra će proklinjati 'izdajnike'

Sačić je pozvao hrvatske građane da im se, kako je kazao, sutra u 13 sati na splitskoj Rivi pridruže na prosvjednom skupu pod motom "Proklet bio tko je izdao domovinu"

Foto: Tomislav ČuveljakFoto: Tomislav ČuveljakNa osnivačkoj skupštini u hotelu Internacional danas je osnovana nova politička stranka - Akcija za bolju Hrvatsku, a za predsjednika je izabran Željko Sačić.

Politički cilj im je, kako je kazao Sačić, na predstojeće parlamentarne izbore izići kao relevantna politička snaga koja će u ime hrvatskih domoljuba predstaviti onu šutljivu hrvatsku većinu nasuprot vladajućem HDZ-u i Kukuriku koaliciji.

Foto: Tomislav ČuveljakFoto: Tomislav ČuveljakRekao je i da put kojim Hrvatsku vodi vladajuća politička elita vodi u destruiranje i uništavanje hrvatske samobitnosti, vrednota iz Domovinskog rata te svega onog za što su hrvatski branitelji davali živote.

Stranka, kako je rekao Sačić, zasad broji preko tisuću članova, a današnjoj je skupštini nazočilo njih 189.

Najavio je i osnivanje ogranaka i podružnica te stručnih odbora.

Sačić je pozvao hrvatske građane da im se, kako je kazao, sutra u 13 sati na splitskoj Rivi pridruže na prosvjednom skupu pod motom "Proklet bio tko je izdao domovinu", koji organiziraju branitelji iz Splitsko-dalmatinske županije, a suorganizatori su Akcija za bolju Hrvatsku, Udruga branitelja 1990.-1996. te politički pokret Hrast.

Vezane vijesti

El Baradei osnovao stranku

El Baradei osnovao stranku

Muhamed El Baradei i drugi istaknuti Egipćani u subotu su osnovali stranku za koju kažu da će jednoga dana vladati zemljom i ponuditi glasačima… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 30.04.11. 20:34

To je preuzimanje Sanaderove startne crte, "na splitskoj rivi"!


registracija
8/8/09

tovar62, 30.04.11. 21:14

Nemas sanse pored udbasa,,,


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.05.11. 06:29

Dali je to onaj isti Sacic za kojeg postoji evidencija
da je izdavao naredbu da se pored ubijenih civila metne oruzje kako bi svijetu pokazali da su teroristi???????


registracija
26/2/11

markirani, 01.05.11. 17:11

To je isti onaj Sačić koji je jednog lijepog jutra "ispratio" Blaškića, Kordića i ostale u zrakoplov za Hagg, a za njima sve ostale, dok su mu Tuđman i Šušak na aerodromu u Kaštelima čuvali leđa. A sada diže pobunu, valjda protiv sebe samog, ili je toliko podvojena ličnost da se uopće ne sjeća svoje uloge u svemu ovome.

Licemjerju nikad kraja!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika