15.05.2011. / 18:32

Autor: Martina Čizmić

ZANS: Zagreb Thunderi upisali i treću pobjedu u Slovenskoj ligi

Zagreb Thunder je trećom pobjedom učvrstio svoje drugo mjesto na ljestvici i mirno dočekuje Maribor Generalse 29. 5.

Foto: Danijel PopekFoto: Danijel PopekMomčad Zagreb Thundera svladala je u zaostaloj utakmici četvrtkog kola Slovenskog prvenstva u američkom nogometu Alp Devilse iz Kranja rezultatom 8:6.

U utakmici koja se igrala po izuzetno hladnom i kišovitom vremenu u Zagrebu, Thunderi su iskoristili prednost domaćeg terena i već u prvoj četvrtini ostvarili vodstvo koje su zadržali do samog kraja.

Zagrepčani su poveli nakon izvrsno odigranog dodavanja Conrada Medowsa za Petra Jurilja koji je nakon pretrčanih 90 jardi ostvario pogodak. Thunderi su se potom odlučili na riskantno pretvaranje za dva boda i uspjeli, čime su i preuzeli vodstvo rezultatom 8:0.

Do kraja poluvremena rezultat je ostao nepromijenjen, unatoč akcijama i s jedne i s druge strane. Zbog nesportskog ponašanja u jednoj od akcija isključen je Zagrebov igrač Anthony Evans.

Drugo poluvreme donijelo je još jedan pogodak, ovoga puta za momčad Alp Devilsa. Iako su pokušali realizirati i dodatnu konverziju, nije im uspjelo te je rezultat ostao na konačnih 8:6.

Zagreb je tako upisao treću pobjedu u prvenstvu, dok su Devilsi zabilježili i četvrti poraz. Na ljestvici su Zagrepčani i dalje drugi, iza Ljubljana Silverhawksa. Sljedeći susret Zagrepčani igraju 29.5. kada im u goste dolaze Maribor Generalsi.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika