24.06.2011. / 20:32

Autor: Martina Čizmić

Šećer za kraj sezone: Thunderi na SloBowlu imaju šansu osvojiti Sloveniju

SloBowl II s programom počinje u 11 sati, a organizatori najavljuju dobru zabavu. Dođite i podržite jedinu hrvatsku momčad koja ove godine ima priliku osvojiti Sloveniju

Momčad Zagreb ThunderaMomčad Zagreb ThunderaNakon gotovo tri mjeseca proljetne sezone tijekom koje je Zagreb Thunder sudjelovao u slovenskoj ligi, zagrebačka momčad u subotu će se u Slovenskoj Bistrici boriti za titulu prvaka Slovenije.

Zagreb Thunder prvenstvo je završio na drugom mjestu i u finalu će se boriti protiv jedine neporažene momčadi, Ljubljana Silverhawksa. Ljubljančani i Zagrepčani susreli su se ove sezone dva puta i oba su puta bodovi otišli na stranu Silverhawksa. No, Zagrepčani se ne predaju tako lako.

Iako na papiru Silverhawksi djeluju kao jača momčad, Zagrepčani su pokazali kako se mogu ravnopravno nositi s njima. Obje će momčadi zbog ozlijeda igrača morati ponešto promijeniti svoju igru, ali to ne znači i da će njihov dvoboj biti išta manje zanimljiv. Susret za prvo mjesto započinje u 15 sati, a prije njega odigrati će se i "malo finale", susret za treće mjesto između Maribor Generalsa/Werewolvesa i Alp Devilsa.

SloBowl II s programom počinje u 11 sati, a organizatori najavljuju dobru zabavu. Dođite i podržite jedinu hrvatsku momčad koja ove godine ima priliku osvojiti Sloveniju. Adresa je: Športni Park Slovenska Bistrica, Partizanska 35, Slovenska Bistrica, Slovenia.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika