25.06.2011. / 15:09

Autor: Hina

Torcida odaje počast Tomislavu Iviću

"Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže i zapale lumine u svojim kvartovima, ulicama, balkonima, prozorima, te da na taj način u znak zahvale ispratimo jednog od najvećih Hajdukovaca u povijesti najdražeg nam kluba", stoji u priopćenju

Tomislav Ivić (arhiva). Photo: Ivo Čagalj/PIXSELLTomislav Ivić (arhiva). Photo: Ivo Čagalj/PIXSELLKlub navijača Torcida najavila je da će u povodu smrti bivšeg Hajdukova trenera Tomislava Ivića, koji je umro u petak, zapaliti svijeće na nekadašnjem klupskom stadionu Starom placu, te je pozvao Splićane da u svojim gradskim četvrtima zapale svijeće u znak zahvale Iviću.

"Klub navijača Torcida Split će u čast preminulom velikanu zapaliti lumine u krugu Starog placa navečer na sam dan pogreba", navodi se u Torcidinom priopćenju uz napomenu kako će točan datum i sat ovog čina objavaiti naknadno.

"Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže i zapale lumine u svojim kvartovima, ulicama, balkonima, prozorima, te da na taj način u znak zahvale ispratimo jednog od najvećih Hajdukovaca u povijesti najdražeg nam kluba", stoji u priopćenju.

Datum i mjesto sahrane Tomislava Ivića još nisu službeno određeni.

Vezane vijesti

Posljednjih godina izbrisano 2500 branitelja

Posljednjih godina izbrisano 2500 branitelja

Bivši ministar branitelja Tomislav Ivić tvrdi kako je posljednjih nekoliko godina iz Registra branitelja izbrisano više od 2500 osoba, piše Večernji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika