28.06.2011. / 14:40

Autor: Totalsport

Wimbledon: Pavić izborio osminu finala

Imao je Pavić 33 winnera u odnosu na samo 10 Britančevih, te je na mreži uspješno završio 21 od 24 napada za razliku od 30-postotne (3-10) uspješnosti domaćeg predstavnika

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatski 18-godišnji tenisač Mate Pavić pobijedio je u meču drugog kola juniorskog Wimbledona Britanca Evana Hoyta 7-6(3), 6-2.

Mladi je Hrvat, inače osmi nositelj, dominirao dvobojom. Imao je prednost breaka i u prvom setu, ali nije uspio sačuvati servis, pa je neodlučen rezultat morao rješavati u tie-breaku. Britanca je zato u drugom setu breaknuo dvaput bez da je ijednom izgubio vlastiti servis-gem.

Imao je Pavić 33 winnera u odnosu na samo 10 Britančevih, te je na mreži uspješno završio 21 od 24 napada za razliku od 30-postotne (3-10) uspješnosti domaćeg predstavnika.

Ozbiljnijem će se protivniku Pavić morati nadati u dvoboju trećeg kola odnosno osmine finala. Igrat će protiv pobjednika dvoboja između Burundijca Ndayishimiyea i Portugalca Ferrea Silve.

Wimbledon, juniori, 2. kolo:

Pavić (8) - Hoyt 7-6(3), 6-3

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika