02.07.2011. / 15:41

Autor: Totalsport

Galatasaray ozbiljno zagrizao za Aršavina

Kako stvari stoje ruski napadač će vjerojatno napustiti Emirates stadion, ali je sada došlo do dvojbe. Vraća li se u Zenit ili odlazi prema Turskoj?

Nekoliko puta se od kraja sezone mijenjala situacija 30-godišnjeg ruskog nogometaša Andreja Aršavina. Prvo je vladalo saznanje da sigurno odlazi iz Arsenala, ali su potom on i trener Arsene Wenger, navodno, pronašli zajednički jezik... No, posljednji događaji izgleda opet guraju Aršavina prema izlaznim vratima. Naime, sve je izglednije da će Arsenal dovesti odličnog dosadašnjeg igrača Lillea, Bjelokoščanina Gervinha, koji bi postao nova "prijetnja" Aršavinu na putu prema prvoj momčadi.

Tako engleski mediji ovog vikenda navode da je dolazak Gervinha siguran znak da Aršavin odlazi. Prije ovih događaja se nagađalo da bi se Aršavin mogao vratiti u matični klub, Zenit, gdje je igrao od 2000. do 2008. godine, ali sada je istanbulski Galatasaray momčad koja silno želi Aršavina i zagrizla je opasno za njega. Kako stvari stoje ruski napadač će vjerojatno napustiti Emirates stadion, ali je sada došlo do dvojbe. Vraća li se u Zenit ili odlazi prema Turskoj?

Vezane vijesti

Corriere: Inter sprema 50 milijuna eura za Van Persieja i Aršavina

Corriere: Inter sprema 50 milijuna eura za Van Persieja i Aršavina

Prema napisima talijanskog dnevnika Il Corriere dello Sporta, u redovima aktualnog talijanskog i europskog nogometnog prvaka Intera spremaju se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika