26.07.2011. / 14:13

Autor: Nacional.hr

Slučaj Roswell - Američki general lagao kako bi prikrio istinu o padu NLO-a

U srpnju 1947.na prednjoj stranici Roswell Daily Recorda izašla je vijest da se u blizini gradića u Novom Meksiku, Roswella, srušio NLO kojeg ja nakon toga zarobila američka vojska

IlustracijaIlustracijaOd incidenta u Roswellu prošle su 64 godine, no taj poznati NLO incident i dalje raspiruje maštu. Umirovljeni časnik američkih zrakoplovnih snaga George Filer odlučio je progovoriti o onome što on zna o ovom slučaju, prenosi Huffington Post.

U srpnju 1947.na prednjoj stranici Roswell Daily Recorda izašla je vijest da se u blizini gradića u Novom Meksiku, Roswella, srušio NLO kojeg ja nakon toga zarobila američka vojska. Američko zrakoplovstvo je u svom priopćenju medijima pokazalo fotografije na kojima vojnici proučavaju dijelove razbijenog metalnog objekta, no general američkog zrakoplovstva Roger Ramsey ubrzo je opovrgnuo da se radi o NLO-u tvrdeći da se kod Roswella srušio meteorološki balon.

Umirovljeni časnik George Filer , koji je bio zadužen za informiranje američkih kongresmena i generala o raznim sigurnosnim pitanjima, uključujući i NLO-e, tvrdi da je Ramsey bio prisiljen lagati o Roswellskom incidentu i da mu je njegova žena rekla da je Fileru bilo jako neugodno što je morao lagati da se kod Roswella srušio meteorološki balon. Filer tvrdi i da je naredbu da se slučaj Roswell zataška dao tadašnji američki predsjednik Truman. Također je naveo da mu je sumnjivo što su Ramsey i Truman bili dobri prijatelji, jer nije običaj da jedan nisko rangirani general prijateljuje s američkim predsjednikom.

Filerova tvrdnja ne iznenađuje bivšeg nuklearnog fizičara Stantona T.Friedmana koji smatra da se u Roswellu srušio NLO i da su samo visoki dužnosnici u američkoj Vladi i vojsci znali za ovo. Friedman vjeruje da mi nismo jedina razvijena civilizacija u svemiru i da ih ima još, a isto mišljenje ima i Filer koji tvrdi da Zemlju redovito posjećuju bića s drugih planeta, koja imaju razvijeniju tehnologiju od naše i mi smo u usporedbi s njima, obični primitivci.

Vezane vijesti

Afganistanci su izgubili strpljenje

Afganistanci su izgubili strpljenje

Zastupnici u Afganistanskom parlamentu su izjavili kako su 'izgubili strpljenje' sa stranim trupama u zemlji, piše BBC. Podsjetimo kako je u nedjelju… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 27.07.11. 07:38

Zevzeci moji voljeni
...............................
Cijeli svoj zhivot pokushavam
Objasniti
...........................................
MI SMO ROBOTI !!!
............................................
Imamo svrhu i smisao
..............................................
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEE
EEEEE
e
.........................................
Ali mi smo
...........................................
DEFEKTNI !!!!
.........................................
Neznam da li ponekad
Postanete na tren
Svjesni te realnosti ???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika