09.08.2011. / 15:12

Autor: Totalsport

Video: Đokoviću i službeno uručen trofej najboljeg tenisača današnjice

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se našao među igračima koji su podigli ovaj trofej

Novak ĐokovićNovak ĐokovićSrpskom tenisaču Novaku Đokoviću svečano je uručen veliki kristalni ATP pehar za najboljeg tenisača današnjice prvog dana turnira u kanadskom Montrealu.

Pehar mu je osobno uručio predsjednik ATP-a Adam Helfant, a Đoković je postao tek 25. tenisač u povijesti koji se dokopao svjetskog broja jedan.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se našao među igračima koji su podigli ovaj trofej. Posebno mi je drago što se to dogodilo ovdje u Montrealu gdje sam osvojio svoj prvi Masters turnir u karijeri. Tada sam nanizao Andyja Roddicka, Rafaela Nadala i Rogera Federera koji su te 2007. godine bila tri najbolja tenisača na svijetu - rekao je Nole na svečanoj ceremoniji.

Đoković je bio slobodan u prvome kolu ATP turnira iz Masters serije 1000, a već ga u drugom očekuje dvoboj s nekad trećim tenisačem svijeta, Rusom Nikolajem Davidenkom protiv kojeg ima malu prednost u međusobnim omjerima (3-2).

Vezane vijesti

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Srbin Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, prvi puta u karijeri ostvario je plasman u finale Roland Garrosa. U polufinalu je pobijedio Švicarca… Više

Komentari

registracija
9/8/11

daxon, 09.08.11. 23:38

Blago majci sto te rodi i blago Srbima sto te imaju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika