10.08.2011. / 11:14

Autor: Totalsport

Giuly se vratio u Monaco

Želim pomoći klubu da se čim prije vrati u prvu ligu i zaigrati još jednom u Le Championnatu - rekao je europski prvak s Barcelonom 2006. godine

Ludovic Giuly (u crnom dresu)Ludovic Giuly (u crnom dresu)Ludovic Giuly, omaleni 35-godišnji francuski nogometaš, potpisao je dvogodišnji ugovor s novim francuskim drugoligašem Monacom, objavili su u utorak iz kluba.

- Nisam si mogao dopustiti gledati Monaco u drugoj ligi. Želim pomoći klubu da se čim prije vrati u prvu ligu i zaigrati još jednom u Le Championnatu - rekao je europski prvak s Barcelonom 2006. godine.

U klub iz Kneževine iskusni je napadač stigao iz PSG-a, koji mu nije ponudio novi ugovor nakon što je Giuly kroz tri protekle sezone skupio 16 golova i okruglih stotinu nastupa u dresu danas bogatoga pariškog kluba.

Za Monaco je Giuly igrao po dolasku iz Lyona od 1998. do 2004. godine. Oprostio se finalom Lige prvaka u kojem je momčad tadašnjeg trenera Didiera Deschampsa izgubila od Mourinhova Porta.

Vezane vijesti

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Ranieri u Monacu, naslijedio ga Stramaccioni

Tijekom završene sezone u talijanskoj Seriji A, vlasnik Intera Massimo Moratti, je izgubio strpljenje s Claudiom Ranierijem, te ga je otpustio s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika