13.08.2011. / 18:08

Autor: Totalsport

De la Peňa napustio Romu nakon dva mjeseca

- Zbog obiteljskog se problema moram vratiti u Španjolsku

Ivan de la Peňa (Wikipedia)Ivan de la Peňa (Wikipedia)Bivši španjolski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone i Espanyola Ivan de la Peňa napustio je mjesto pomoćnog trenera Rome nakon samo dva mjeseca.

De la Peňa (35) je na kraju prošle sezone odlučio završiti igračku karijeru, a ubrzo nakon toga je prihvatio poziv nekadašnjeg suigrača Luisa Enriquea da mu bude pomoćnik u talijanskom prvoligašu Romi. No, u petak je objavio kako iz obiteljskih razloga odlazi iz talijanske prijestolnice.

- Zbog obiteljskog se problema moram vratiti u Španjolsku. Nije u pitanju ništa ozbiljno, ali u ovom trenutku moram biti uz obitelj u Barceloni. Zahvaljujem svima u Romi što su imali razumijevanja za moju situaciju i što su mi ostavili otvorena vrata. Hvala i Luisu Enriqueu, siguran sam da će Roma imati sjajnu sezonu - rekao je De la Peňa.

Izdanak nogometne škole Barcelone igrao je i za Marseille i Lazio, a posljednjih je osam godina proveo u dresu Espanyola.

Vezane vijesti

Zeman novi trener Rome

Zeman novi trener Rome

Češki nogometni stručnjak Zdenek Zeman novi je trener Rome, objavili su u ponedjeljak iz rimskog prvoligaša. Potpisao je 65-godišnjak dvogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika