31.08.2011. / 18:26

Autor: Hina

Ministarstvo zabranilo ribolov tuna u rekreacijskom ribolovu

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja zabranilo je ribolov tuna u rekreacijskom ribolovu u ovoj godini, a zbog ispunjenja izlovne kvote, izvijestili su iz Ministarstva.

Ispunjene su kvote za sportski ribolov tuneIspunjene su kvote za sportski ribolov tuneMinistarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja zabranilo je ribolov tuna u rekreacijskom ribolovu u ovoj godini, a zbog ispunjenja izlovne kvote, izvijestili su iz Ministarstva.

"Zabranjuje se ribolov tuna (Thunnus thynnus) u rekreacijskom ribolovu od 2. rujna 2011. godine radi ispunjenja dopuštene izlovne kvote za rekreacijski ribolov u 2011. godini", navodi se u odluci o zabrani koje je donijelo Ministarstvo poljoprivrede.

U slučaju ulova tune, ovlaštenici dozvola za rekreacijski ribolov tuna, igluna i iglana obvezni su tunu pustiti, ističu iz Ministarstva.

Odluka stupa na snagu danom donošenja (30. kolovoza) i bit će objavljena u Narodnim novinama, kaže se u priopćenju.

Ministarstvo je odluku o zabrani ribolova tuna u rekreacijskom ribolovu donijelo temeljen odredbi Zakona o morskom ribarstvu i Pravilnika o ulovu, uzgoju i prometu tuna.

Vezane vijesti

Nema pregovora dok prosvjedujete

Nema pregovora dok prosvjedujete

Seljaci koji već danima blokiraju mljekare tražeći veću otkupnu cijenu mlijeka morati će prestati prosvjedovati ako žele da se pregovori nastave.… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 01.09.11. 14:04

Ne znam što će na to reći talijani u svojim kočaricama. Možda: Ha haaa haaa. Poškakljajte nas da se nasmijemo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika